Сре04232014

Последна промена01:10:05 PM

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости.

По повод најголемиот христијански празник Велигден, ЈП Градски Пазар и општина Охрид спроведоа хуманитарна акција. Во акцијата која беше во ...

Во пресрет на 7 мај денот на македонската полиција, СВР Охрид организира турнир во мал фудбал. Оваа спортска манифестација е дел од повеќето ...

Општина Охрид објави јавен оглас за добивање на општински линиски превоз за следните линии-Градска линија 1, Градска линија 2, Охрид-Елшани-Охрид и ...

Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележување на Неделата на солидарност од 22 - 30 април 2014 год., под мотото “ВАШИОТ ...

Судот ќе решава дали петте семејства од Охрид  ќе останат без домови.Со изведување на доказната постапка денеска во основниот суд во Охрид започна ...

Градоначалникот Никола Бакрачески денес во својот кабинет ги прими четворицата млади математичари: Теодора Бујароска, Виктор Домазетоски, Милан ...

Раководителот на секторот за подршка на градоначалникот, Зоран Рафтоски денеска беше во обиколка на градежните активности кои се одвиваат во Пештани.

ВМРО ДПМНЕ во годините што доаѓаат предвидува во својата програма која што е наречена Проверено свој фокус да има и кон малите и средните ...

        
 • Доделени хуманитарни пакети за Велигден

  По повод најголемиот христијански празник Велигден, ЈП Градски Пазар и општина Охрид спроведоа хуманитарна акција. Во акцијата која беше во координација со ОО Црвениот крст беа доделени 23 пакети со прехрамбени производи.

 • Фудбал за денот на полицијата

  Во пресрет на 7 мај денот на македонската полиција, СВР Охрид организира турнир во мал фудбал. Оваа спортска манифестација е дел од повеќето планирани активности со кои СВР Охрид ќе го одбележи денот на полицијата.

 • Општина Охрид ќе издава дозволи за линиски превоз

  Општина Охрид објави јавен оглас за добивање на општински линиски превоз за следните линии-Градска линија 1, Градска линија 2, Охрид-Елшани-Охрид и дополнителен сезонски превоз на патници.

 • Бидете хумани донирајте по повод Неделата на солидарност

  Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележување на Неделата на солидарност од 22 - 30 април 2014 год., под мотото “ВАШИОТ ПРИЛОГ - ЗНАЧАЈНА ПОМОШ”, Црвен крст Охрид, со цел подигање на нивото на свест на населението за потребната помош и поддршка на ранливото население, организира хуманитарна собирна акција.

 • Аферата со охридските станови влезе во судница

  Судот ќе решава дали петте семејства од Охрид  ќе останат без домови.Со изведување на доказната постапка денеска во основниот суд во Охрид започна судскиот процес во кој станарите од зградата  во населбата Расадник се обидуваат да ја докажат сопственоста на веќе уредно купените станови од пред неколку години.

 • Талентираните математичари на прием кај охридскиот градоначалник

  Градоначалникот Никола Бакрачески денес во својот кабинет ги прими четворицата млади математичари: Теодора Бујароска, Виктор Домазетоски, Милан Крстески и Поликсена Тунтева кои  со постигнатите успеси по математика  на државно и регионално ниво се гордост за  градов и државава а со самото тоа  се и потенцијални добитници на светски награди и признанија од областа на математиката.

 • Во Пештани се гради шеталиште

  Раководителот на секторот за подршка на градоначалникот, Зоран Рафтоски денеска беше во обиколка на градежните активности кои се одвиваат во Пештани.

 • Николоски презентира проекти за подршка на малите и средните претпријатија

  ВМРО ДПМНЕ во годините што доаѓаат предвидува во својата програма која што е наречена Проверено свој фокус да има и кон малите и средните претпријатија. Во таа насока Би сакале да ги презентираме основните проекти кои што ги планираме за следниот период, рече Александар Николоски на денешната прес конференција.

 
 

Вести

Доделени хуманитарни пакети за Велигден

Доделени хуманитарни пакети за Велигден

По повод најголемиот христијански празник Велигден, ЈП Градски Пазар и општина Охрид спроведоа хуманитарна акција. Во акцијата која беше во координаци...

Повеќе

Фудбал за денот на полицијата

Фудбал за денот на полицијата

Во пресрет на 7 мај денот на македонската полиција, СВР Охрид организира турнир во мал фудбал. Оваа спортска манифестација е дел од повеќето планирани...

Повеќе

Општина Охрид ќе издава дозволи за линиски превоз

Општина Охрид ќе издава дозволи за линиски превоз

Општина Охрид објави јавен оглас за добивање на општински линиски превоз за следните линии-Градска линија 1, Градска линија 2, Охрид-Елшани-Охрид и до...

Повеќе

Бидете хумани донирајте по повод Неделата на солидарност

Бидете хумани донирајте по повод Неделата на солидарност

Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележување на Неделата на солидарност од 22 - 30 април 2014 год., под мотото “ВАШИОТ ПРИЛО...

Повеќе

Аферата со охридските станови влезе во судница

Аферата со охридските станови влезе во судница

Судот ќе решава дали петте семејства од Охрид  ќе останат без домови. Со изведување на доказната постапка денеска во основниот суд во Охрид започна суд...

Повеќе

Талентираните математичари на прием кај охридскиот градоначалник

Талентираните математичари на прием кај охридскиот градоначалник

Градоначалникот Никола Бакрачески денес во својот кабинет ги прими четворицата млади математичари: Теодора Бујароска, Виктор Домазетоски, Милан Крстес...

Повеќе

Во Пештани се гради шеталиште

Во Пештани се гради шеталиште

Раководителот на секторот за подршка на градоначалникот, Зоран Рафтоски денеска беше во обиколка на градежните активности кои се одвиваат во Пештани.

Повеќе

 • klimetica
 • sileks
 • image
Реклама
 
 • Belvedere
 • Belvedere
Реклама

 

  

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK

Време

Слаб дожд

15°C

Охрид

Слаб дожд
Влажност: 67%
Ветар: E со 4.83 km/h
Четврток
SP_WEATHER_PM_RAIN
10°C / 17°C
Петок
Слаб дожд
9°C / 17°C
Сабота
Thunderstorms
8°C / 14°C