Пон03302020

Последна промена08:19:30 PM

SCREEN

Cpanel

          

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Наука Тајни разговори - нова опција на вибер

Тајни разговори - нова опција на вибер

Сподели

„Вибер“ деновиве  ја активира опцијата „Сикрет четс“, која што ќе значи поголема дискретност за корисниците.

Станува збор за чет-разговори каде што пораките, по наша желба и потреба, ќе можат автоматски да се избришат, откако оној кон кого се испратени, ќе ги види. Уште повеќе, таквите „тајни пораки“ нема да може да се зачувуваат преку „принт скрин“…

Целиот разговор ќе остане криптиран во рамките на „Вибер“. Корисникот ќе може да води два паралелни разговора (еден обичен и еден таен) со ист соговорник или група. Тајниот чет е означен со катанче.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK