Саб06252022

Последна промена03:35:57 PM

SCREEN

Cpanel

   

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.

Четврто издание на Меѓународниот хорски фестивал „Гласот на Охрид“.

Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) -регион Охрид, утре (сабота 25.06.2022 година), организира рекреативна велосипедска тура ...

Крадел гориво од работните машини на автопатот Охрид Кичево.

Нафтениот шок нема да заврши во 2022 година, бидејќи речиси е сигурно дека ќе прерасне во следната година, пренесува магазинот „Недеља“ на ...

Врз основа на Член 82 од Законот за локална самоуправа,Член 106 од Статутот на општина Охрид и Правилата за работа на облиците на месната самоуправа ...

Блескав сценски настап на театарската група на Црвен крст Битола, на вториот ден од Аматерски театарски фестивал „ВДИШИ ТЕАТАР“.

Новата реформа на државната администрација предвидува фузирање на Агенцијата за туризам со повеќе агенции во Агенција за поддршка на претриемништво, ...

Заменик амбасадорот на Австралија во Амбасадата во Белград, што ја покрива и Македонија, Филип Андерсон заедно со почесниот конзул на Австралија во ...

        
 

 

 

Вести

Четврто издание на фестивалот ,,Гласот на Охрид"

Четврто издание на фестивалот ,,Гласот на Охрид

Четврто издание на Меѓународниот хорски фестивал „Гласот на Охрид“.

Повеќе

ИПА Охрид со вело тура за вело патека Охрид- Струга

 ИПА Охрид со вело тура за вело  патека Охрид- Струга

Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) -регион Охрид, утре (сабота 25.06.2022 година), организира рекреативна велосипедска тура Охрид-Струга-Ра...

Повеќе

Крадел гориво од работните машини на автопатот Охрид Кичево

Крадел гориво од работните машини на автопатот Охрид Кичево

Крадел гориво од работните машини на автопатот Охрид Кичево.

Повеќе

Нафтениот шок не завршува годинава

Нафтениот шок не завршува годинава

Нафтениот шок нема да заврши во 2022 година, бидејќи речиси е сигурно дека ќе прерасне во следната година, пренесува магазинот „Недеља“ на Националнио...

Повеќе

Свикан собир на граѓани во УЗ „Билјанини извори“

Свикан собир на граѓани во УЗ „Билјанини извори“

Врз основа на Член 82 од Законот за локална самоуправа,Член 106 од Статутот на општина Охрид и Правилата за работа на облиците на месната самоуправа н...

Повеќе

Блескав настап на театарската група од Битол

Блескав настап на театарската група од Битол

Блескав сценски настап на театарската група на Црвен крст Битола, на вториот ден од Аматерски театарски фестивал „ВДИШИ ТЕАТАР“.

Повеќе

ХОТАМ: Потребно е засебно министерство за туризам

ХОТАМ: Потребно е засебно министерство за туризам

Новата реформа на државната администрација предвидува фузирање на Агенцијата за туризам со повеќе агенции во Агенција за поддршка на претриемништво, п...

Повеќе

  • sileks
  • sileks
  • image

Коста Митрески - на велосипед низ Европа за 30 дена

Коста Митрески - на велосипед низ Европа за 30 дена

Коста Митрески е млад човек со страст кон животот и авантурите. На почетокот од м...

Повеќе

Страсна Седмица – Велики Понеделник

Страсна Седмица – Велики Понеделник

Во Православната Црква последната седмица од Христовиот живот се вика Страсна се...

Повеќе

Први април- ден на шегата

Први април- ден на шегата

Денес е денот кој насекаде во светот е прифатен како ден посветен на шегата, па ...

Повеќе

Реклама
 

Фото

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK