Пон05212018

Последна промена10:01:09 AM

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.

Иако Охрид е главниот туристички центар Скопје е број еден туристичка дестинација според бројот на туристи.

Три неработни денови оваа недела. Споен продолжен викенд од пет дена за власите, а за сите граѓани продолжен викенд од четири денови.

 

Според православниот календар денес се слави споменот Светиот апостол и евангелист Јован или Јован Богослов. 

Дел од бекатонот откорнат од градскиот кеј заврши во Охридското езеро.

Прва надзорна расправа во овој состав на Парламентот – за природното и културното наследство на охридско.

Уште еден циклон ќе ни дојде на „гости“.

Речиси десет години траеше изработката на мапа мозаик од градот Охрид. Ова вредно уметничко дело  го изработуваше изработуваше познатиот уметник ...

Во рамките на „Охрид ТрчаТ“ синоќа се одржа првата рекреативна ноќна трка во Охрид. 

        
 
hotel international

 

Вести

Во Скопје повеќе гости отколку во Охрид

Во Скопје повеќе гости отколку во Охрид

Иако Охрид е главниот туристички центар Скопје е број еден туристичка дестинација според бројот на туристи.

Повеќе

Три неработни денови, продолжен викенд

Три неработни денови, продолжен викенд

Три неработни денови оваа недела. Споен продолжен викенд од пет дена за власите, а за сите граѓани продолжен викенд од четири денови.

Повеќе

Свети Јован Богослов- се слави во Канео

Свети Јован Богослов- се слави во Канео

 

Според православниот календар денес се слави споменот Светиот апостол и евангелист Јован или Јован Богослов. 

Повеќе

ФОТО: Бекатонот од кејот во Охридското езеро

ФОТО: Бекатонот од кејот во Охридското езеро

Дел од бекатонот откорнат од градскиот кеј заврши во Охридското езеро.

Повеќе

Парламентарна расправа за природното и културното наследство на охридско

 Парламентарна расправа за природното и културното наследство на охридско

Прва надзорна расправа во овој состав на Парламентот – за природното и културното наследство на охридско.

Повеќе

Ни доаѓа Владимир!

Ни доаѓа Владимир!

Уште еден циклон ќе ни дојде на „гости“.

Повеќе

Ново уметничко дело! Мозаик мапа од градот Охрид

Ново уметничко дело! Мозаик мапа од градот Охрид

Речиси десет години траеше изработката на мапа мозаик од градот Охрид. Ова вредно уметничко дело  го изработуваше изработуваше познатиот уметник мозаи...

Повеќе

  • sileks
  • image
  • sileks
  • image
Реклама

  

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK