Вто12072021

Последна промена04:32:00 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home

Артикли

Доктори, професори, наставници на листата за советници на ВМРО ДПМНЕ Охрид

Сподели

Доктори, професори, наставници,актери и  адвокати, се најдоа на листата за советници на ОК на ВМРО ДПМНЕ Охрид и коалицијата.  

 

Носител на листата е Сашо Донев- претседател на ОК  Охрид,

По него следува познатиот охридски актер Горан Стојаноски. 

3 Билјана Тодева - наставник

4 Д- р Горан Маркоски - еминентен гинеколог од Охрид 

5 Наум Јамандив - професор во охридската гмназија

6 Благородна Чупческа - вработена во банка

7 Кире Пердулоски - адвокат 

8 Ана Крстеска - вработена во Универзитет „Св Апостол Павле“

9 Перчо Божиноски - професор во средното угостителско училиште 

10  Александра Настоска Николоска - професор во ЕМУЦ „Св Наум Охридски“

 

 

Можно е да е слика од еден или повеќемина и текст кој вели „листа на кандидати за членови HA советот HA општина охрид од вмро-дпмне и коалицилата „обнова HA македонила" носител: сашо донев 2.γоран столаноски 1з.игор овески з.биллана годева -cTOJAHOcKA 14.биллана богданова смилевска 4.д-р горан маркоски 15.мустафа усеиновски 5.наумламандиев 16.александар трпеноски 6.благородна чулческа 17.флорина мишеска 7.кирепердулоски 18.драган тренески 8.AHA крстеска 19.милаложанкоска ложанкоска 9.перчо божиновски 20.славица косеска 10.александра настоска-николоска настоска- 21.христијан ристов 11.александар здравевски 22.горан георгиески 12.цветлана вельаноска 23.кристина крстеска македонила за сите луге“

Отчетноста, транспарентноста како и чесна и честита работа се одликите на сите наши луѓе како идни претставници на охриѓани, професионалци на вистинските места. Имаме план за Охрид и знаеме како треба да се развива Охрид во следните години. На 17 октомври заедно да започнеме нови успеси, развој и решенија за подобар Охрид. Заедно сплотени да се избориме за нашите семејства, за нашите домови, за нашиот Охрид. За победа уште во првиот круг на идниот градоначалник на Охрид, Д-р Кирил Пецаков и идното мнозинство во Советот на Општината, стои во соопштението на ВМРО ДПМНЕ Охрид.

 

 

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK