Интересно

Купи си лајкови на Instagram од автомат

Сподели

На ова се сведе човештвото: постои автомат за купување лајкови на Instagram од лажни профили.

Ако се најдете во центарот на Москва може да си го кренете нивото на самодоверба со купување неколку стотици (или илјадници) лајкови од овој автомат.

Извор: kajgana.com