Интересно

УЈП повторно продава автомбили

Сподели

Нова распродажба на Управата за јавни приходи. СЕ продаваат автомобили, бетонски мешалки,машини за шиење,  плински печки......

 

За подетални информации во врска со учеството на електронските јавни аукции тука