Интересно

Феномен кој не се случил 350 години - во четврток ќе биде најмрачниот ден во годината

Сподели

Овој четврток ќе се случи космички инцидент, кој последен пат се случил пред 350 години.

Имено,астролозите соопштиле дека 21. декември ќе биде најлошиот ден во годината. Овогодинешната краткоденица ќе се разликува од претходните, бидејќи за првпат по 1664 година Сонцето влегува во куќата на Јарецот, само неколку часа, пошто и Сатурн ќе го направи истото. Ова доведува до израмнување на Сонцето и Сатурн кое носи негативни последици.
-На индивидуален план ваквата промена и пралела може да биде добра, но на макро план никако - изјавил Нил Спенсер.
Поради тоа, таа советува дека сѐ што ќе правиме на 21. декември ќе ни изгледа лошо и тешо, но започнување на нешто ново не се препорачува. Преземете ги сите мерки и овој ден за да не се чувствувате премногу изморени и со недостаток на енергија.Се советува да избегнувате патувања, односно тој ден да го поминете дома, со цел да избегнете компликациите кои ги носи овој ден.


Извор:pres24.com