Сре08212019

Последна промена06:36:46 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Интересно Декемвриската полна месечина носи моќна енергија

Интересно

Декемвриската полна месечина носи моќна енергија

Сподели

Декемвриската полна месечина носи моќна енергија која е поврзана со емоционалната состојба. Како што се движи во своите фази, таа ќе влијае на нашите емоции и постојано ќе ги менува. Носи нови почетоци и отворање на нови можности.

 

Ќе имаме силни емоции, како тажни, така и среќни. Тоа е причината зошто за време на оваа полна месечина, емоциите брзо ќе станат многу интензивни. Нервозата мошне брзо ќе се претвори во бес и фрустрација, а радоста во огромна среќа.

Ќе бидат носени интензивни одлуки, а ќе се прават и грешки. На 22 декември, таа навлегува во чувствителната страна на Ракот. Таа не само што ќе донесе моќни емоции, туку Ракот ќе ги отвори нашите срца и мисли, правејќи да бидеме поранливи и полесно да ги разбираме чувствата на другите луѓе.

Ова е одличен период да ги решите работите кои ви заостанаат оваа година, а за кои досега немавте храброст. Време е да поместите планини.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK