Саб11162019

Последна промена11:00:51 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Македонија

Свети Андреј, Давид и Константин

Денешниот ден МПЦ го посветила на повеќе значајни светители.

Повеќе...

Покров на Пресвета Богородица - слава на манастирот Лешани

Според календарот на МПЦ утре (14 Октомври) се одбележува празникот  -  Покров на Пресвета Богородица.

Повеќе...

Свети Јован Богослов - најсаканиот Исусов апостотол

Денес  09 Октомври се одбележува споменот на најсаканиот Исусов Апостол Свети Јован Богослов, апостол и евангелист.

Повеќе...

Честит 11 октомври-Денот на оруженото востание

Македонија го одбележува 11 Октомври - Денот на оруженото востание во НОБ и Револуцијата.

Повеќе...

Патиштата „полни“ со алкохолизирани возачи

Изминатово деноноќие, сообраќајците „ловеле“ алкохолизирани возачи.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK