Чет06042020

Последна промена11:46:45 AM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Охридските советници ќе одлучуваат за измена и дополнување на буџетот

Охридските советници ќе одлучуваат за измена и дополнување на буџетот

Сподели

Предлог-одлука за изменување и дополнување на Буџетот на единицата на локалната самоуправа Охрид за 2018 година ќе се најде пред советниците на следната седница на Советот на општина Охрид. 

 Советниците ќе одлучуваат и  за измена и дополнување на Годишната програма за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Охрид за 2018-2020 г.

На осумнаесеттата седница на Советот на општина Охрид советниците ќе расправаат за 81 предлог одлука. 

Седницата е закажана за утре - 15.11.2018 година (четврток ) со почеток во 11.00 часот.

Целиот дневен ред тука

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK