Пет07102020

Последна промена07:02:02 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Објавени добитниците на проекти во Охрид

Објавени добитниците на проекти во Охрид

Сподели

Објавени добитниците на проекти од општина Охрид.

Во врска со „Јавен повик за финансирање на програми и проекти од јавен интерес за Општина Охрид за 2020 година“ , бр. 09-1038/2 од 29,01 2020 година, од Буџетот наОпштина Охрид за 2020 година се врши распределба на средства на следниов начин:

https://ohrid.gov.mk/%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%b8-%d0%bf/

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK