Пет07102020

Последна промена07:02:02 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид ЈП „Билјанини извори“ го бара сопственикот на понтоните од Студенчишта

ЈП „Билјанини извори“ го бара сопственикот на понтоните од Студенчишта

Сподели

ЈП "Билјанини Извори" после превземањето на просторот наменет за сидрење на пловни возила кој се наоѓа на м.в. "Студенчишта", доделен на времено користење со одлука на Советот на Општина Охрид, започна со акција за расчистување и уредување на споменатиот простор согласно потребите на корисниците-споствениците на пловни објекти.


По тој повод, а поради тоа што немаме евиденција во чија сопственост се наоѓаат понтоните, кои се во прилог на известувањето, јавно го повикуваме сопственикот/сопствениците да дојде/дојдат на споменатата локација за да си ги подигнат и дислоцираат понтоните. Доколку тоа не го направат во рок од 4 дена заклучно со ден недела 07. 06 2020, ЈП Билјанини Извори ќе биде приморано да го стори истото за што дополнително ќе побара финансиско обештетување од сопственикот/споствениците на понтоните, информираат од претпријатието. 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK