Сре06162021

Последна промена12:15:03 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Здравствените работници да добијат попуст во хотелите и рестораните

Здравствените работници да добијат попуст во хотелите и рестораните

Сподели

Директорот на Агенцијата за туризам предлага низа  привилегии за здравствените работници.

-Пандемијата полека стивнува и време е да здивнат и нашите херои "Здравствените работници“ кои деноноќно последните петнаесет месеци се борат за секој пациент инфициран со сарс ков-2 делејки судбини на многу татковци,мајки, сестри и синови. Добивајки и губејки битки и продолжувајки неуморно понатаму со поголема пркост.
Време е да си ги видат семејствата, родителите и најблиските користејки го одморот и подготвувајки се за нови битки доколку е потребно.
Затоа почитта, разбирањето и солидарноста треба да биде најголем чин во ова време - невреме кое се надвиснало над сите ,а мислата на мајка Тереза да не води напред.
„Не сме сите створени да правиме големи работи. Но, затоа можеме да правиме мали работи со многу љубов.“
Затоа предлагам до туристичко-угостителскиот сектор во Македонија за Здравствените работници да овозможи:
Попуст во рестораните низ цела држава
Попуст во хотелите и сместувачките објекти
Попуст на аранжмани за одмор во Македонија
Бидејки Херојствата во тешките моменти никогаш не треба да бидат заборавени, пишува Љупчо јаневски директор на АППТ. 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK