Сре01262022

Последна промена08:18:17 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Ќе се избираат нови членови во Управните одбори на јавните претпријатија

Ќе се избираат нови членови во Управните одбори на јавните претпријатија

Сподели

На петтата седница на Советот н општина Охрид ќе се избираат нови членови во Управните и Надзорните одбори на јавните претпријатија.

 

Седницата ќе се одржи следниот понедленик. 

 

Ова е целиот Д Н Е В Е Н Р Е Д: 

Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Управниот одбор на ЈП „Билјанини извори“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Надзорниот одбор за контрола на материјално – финансиското работење на ЈП„Билјанини извори“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Управниот одбор на ЈП„Водовод“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Надзорниот одбор за контрола на материјално – финансиското работење на ЈП„Водовод“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Управниот одбор на ЈП„Градски гробишта“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Надзорниот одбор за контрола на материјално – финансиското работење на ЈП„Градски гробишта“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Управниот одбор на ЈП„Градски пазар“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Надзорниот одбор за контрола на материјално – финансиското работење на ЈП„Градски пазар“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Управниот одбор на ЈП„Нискоградба Охрид“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Надзорниот одбор за контрола на материјално – финансиското работење на ЈП„Нискоградба Охрид“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Управниот одбор на ЈП„Охридски комуналец“ – Охрид.
Предлог – Одлука за разрешување и именување членови во Надзорниот одбор за контрола на материјално – финансиското работење на ЈП„Охридски комуналец“ – Охрид.
Предлог – Одлука за изменување и дополнување на Одлуката за определување надоместок за членовите на Општинската изборна комисија – Охрид и избирачките одбори за локалните избори 2021 година.
Предлог – Одлука за измена на распоредот на средствата во Буџетот на Општина Охрид за 2021 година.
Предлог – Одлука за усвојување на Елаборатот за проценка на штети од мраз, слана и ниски температури во општина Охрид на ден 15.04.2021 година.
Предлог – Одлука за усвојување на Елаборатот за проценка на штети од пороен дожд и град во општина Охрид на ден 18.07.2021 година.

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK