Чет02222018

Последна промена05:26:51 PM

Back Вие сте на: Home Вести Струга

Бизнис заеднцата со низа забелешки за Законот за јавни набавки

Бизнис заедницата со низа забелешки за новиот предлог  Закон за јавни набавки на денешната јавна дебата во Струга.

Повеќе...

Во Струга дебата за новиот Закон за јавни набавки

Во Струга денес ќе има јавна дебата на тема „Реформи во јавните набавки со посебен осврт на Нацрт-текстот на Законот за јавни набавки“.

Повеќе...

Царинска испостава Струга спречи влез на забранета стока

Во царинската испостава Струга е спречен обид за влез на стока чиј увоз е забранет.

Повеќе...

Уште еден вешт крадец од Струга фатен во полициската мрежа

Вешт крадец од Струга, деновиве падна во полициската мрежа.За него немало несовладлива пречка да влезе било каде по куќи и објекти.

Повеќе...

Селата во Долни Дримкол пет дена во мрак

Селата во Долни  Дримко веќе пет дена без електрично напојување. Реагираат и бараат ЕВН да стави крај на нивните проблеми. После снежното невреме останаа без струја.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK