Вто07052022

Последна промена04:46:06 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Вевчани

Реконструирана улицата „Даскалој - Обиколница“ во Вевчани

Реконструирана улицата „Даскалој - Обиколница“ во Вевчани.

Повеќе...

Кога одам во Вевчани, одам во „Виа Игнација“

Вистина, кога одам во Вевчани одам во „Виа Игнација“.

Повеќе...

Се е подготвено за 11 та Меѓународна ликовна колонија „Вевчански Видувања“

Во периодот од 25 јуни до 10 јули 2022 година, во живописниот амбиент на ресторанот „Виа Игнација“, во Вевчани, ќе се одржи Единаесетото издание на Меѓународната ликовна колонија „Вевчански Видувања“.

Повеќе...

Отворена 11-та Меѓународна колонија „Вевчански видувања“

Вевчани неисцрпна инспирација за врвните светски сликари.

Повеќе...

Се надградува и усовршува биохемиската лабараторија во Вевчани

Се надградува и усовршува биохемиската лабараторија во Здрaвствениот дом „Д-р Светозар Чочороски“ во Вевчани.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK